Skyrim za Nintendo Switch izlazi 17. novembra

Jedna od igara koja je privukla ogromnu pažnju gejmera kada je izašao Nintendo Switch je definitivno Skyrim. To je verovatno bilo iz razloga što su mnogi očekivali da će igre poput Super Maria biti najpre pušteni uz Switch, te je Skyrim bio pravo iznaneđenje i mnogi nisu ni pretpostavljali da će se ovaj naslov naći u trejleru za konzolu.

Ne zna se razlog zbog čega su Nintendo i Bethesda odbili da potvrde postojanje ove igrice do E3 2017 događaja, kada je igrica zvanično objavljena. U to vreme nije bilo ni nagoveštaja da će igrica biti puštena, a sada je Nintendo potvrdio da će Skyrim za Switch biti objavljen 17. novembra. Treba ipak sačekati još koji mesec, ali opet bolje ikad nego nikad.

Nije još jasno da li će se na Switchu naći Skyrim Special Edition sa poboljšanom grafikom ili će to biti originalna verzija igrice. Kako god, Skyrim je bio veoma popularan kad je izašao, pa čak i ako Switch verzija ne bude imala poboljšanu grafiku, ona će i dalje sadržati sve funkcije sa kojom su se gejmeri upoznali i koju su zavoleli.

U međuvremenu, Bethesda je izjavila da će doneti i igrice kao što su reboot 2016 DOOM i Wolfenstein II: The New Colossus na Switch do kraja ove godine ili početkom 2018.

Izvor: Ubergizmo

Please follow and like us:

Advert

Pin It