Samsung Galaxy Note8 predstavljen u Srbiji

Samsung Galaxy Note8 je nakon svetske premijere, predstavljen i u Srbiji.

Korisnici pametnih telefona i ostali ljubitelji Samsungovih uređaja će biti zadovoljni kad čuju da će Galaxy Note8 biti dostupan u Srbiji za samo par dana. Po maloprodajnoj ceni od 126.999,00 dinara, prodavaće se na srpskom tržištu od 15. septembra u crnoj i zlatnoj nijansi. Uređaj će moći da se kupi kod operatera MTS, Telenor i Vip Mobile, kao i maloprodajnih operatera CT, Gigatron, Handy, Positive line i Roaming.

Foto: promo

Galaxy Note8 ima najveći ekran od svih Note uređaja do sad, ali njegovo usko kućište omogućava udobno držanje u jednoj ruci. Beskonačni Quad HD+ Super AMOLED ekran dijagonale 6,3 inča omogućava korisnicima da vide više i skroluju manje. Uređaj korisnicima pruža više prostora za gledanje, čitanje i crtanje, što ga čini najboljim multitasking pametnim telefonom. Note8 ima i novu funkciju Pair za kreiranje personalizovanih parova aplikacija na Edge panelu uz istovremeno pokretanje dve aplikacije.

Ima procesor Samsung Exynos 8895 ili Qualcomm Snapdragon 835, zajedno sa 6GB RAM-a. Baterija je snage 3,300mAh.

S Pen je takođe među opcijama, kako se i očekivalo, što omogućuje brzo snimanje beleški i navigaciju kroz softver. Softver je podržan od strane Android 7.1.1 Nougat-a i poboljšan je korišćenjem uobičajenih Samsung datoteka kao što je Bixby lični asistent.

Kamera je takođe jedna od značajnih karakteristika uređaja Galaxy Note8, jer ima dvostruki aparat, koji dolazi sa optičkom stabilizacijom slike. Samsung je dizajnirao Galaxy Note8 da bude otporan na prašinu i vodu i ima senzor za otisak prsta i Iris skener.

Foto: promo

„Naš Note brend ima verne korisnike, čak 86 odsto njih kaže da voli svoj telefon. Oni su naša stalna inspiracija, zbog toga se i trudimo da uređaje stalno unapređujemo“, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik region. „Shodno tome, dizajnirali smo Galaxy Note8 koji omogućava ljudima da urade stvari za koje nikad nisu mislili da će biti moguće, a sve zahvaljujući velikom ekranu, unapređenoj S Pen olovci i moćnoj dvostrukoj kameri. Upravo ovakav skup jedinstvenih funkcija i mogućnosti ovog uređaja razlog je lojalnosti naših korisnika“.

Izvor: B92

Please follow and like us:

Advert

Pin It