Android One Moto X4 zvanično na tržištu

Nedavno je objavljeno da će Android One verzija modela Moto X4 biti uskoro lansirana. Android One Moto X4 je lansiran na Projet Fi-u, pripejd operateru Google-a. Project Fi korisnici sada imaju pristup jeftinijem uređaju, jer su jedini dostupni telefoni na Fi-u do nedavno bili samo Google Pixel i Pixel XL.

Nexus 5X i Nexus 6P su bili kompatibilni sa Project Fi-jem, ali se više ne prodaju. To je značilo da sa svakim prelaskom na Project Fi bi morao i da se kupi Pixel koji je skuplji. Korisnici mogu da priključe svoj uređaj u Project Fi, jer se on oslanja na poseban softver koji rukuje prebacivanjem mreže.

Sve specifikacije ovog telefona su slične kao kod Moto X4 telefona koji je već dostupan. Jedina veća razlika je u tome što je ovo Android One uređaj, što znači da radi na Androidu bez bloatware-a.

Google je potvrdio da će ovaj uređaj dobiti Android Oreo do kraja ove godine. Dodao je još da će Android One Moto X4 biti „među prvima koji će dobiti Android P nadogradnju“.

Project Fi korisnici mogu kupiti Moto X4 za 399 dolara. Mogu i da trguju sa starim Nexus uređajem i dobiju do 165 dolara od vrednosti. Korisnici koji prodaju uređaj pre 5. oktobra takođe mogu dobiti 50 dolara Fi kredita.

Telefon je u ponudi u Super Black i Sterling Blue dizajnu, a Android One Moto X4 je od sada dostupan u pretprodaji na veb stranici Project Fi.

Izvor: Ubergizmo

Please follow and like us:

Advert

Pin It