Microsoft je konačno popravio neke probleme sa gejming performansama u Windows 10 Creators Update programu

Iako je ažuriranje programa Windows 10 Fall Creators Update-a bilo nedavno, Windows i dalje rešava probleme sa trenutnim ažuriranjem Creators-a. Prepravke se možda još uvek nisu pojavile kod svih korisnika, ali bilo je dosta pritužbi na gejming performanse.

Pre otprilike pet meseci, korisnici su počeli da se žale na pad u framerate-u i loše performanse u brojnim popularnim igricama. Microsoft je priznao da postoji problem i objavio ispravku za jedan od problema.

Microsoft je rekao da iako su identifikovani brojni problemi koji izazivaju loše performanse igara, jedan od njih je popravljen za sve što je do sada proizvedeno. Međutim to i nije baš dobra vest za korisnike, jer je prepravka dostupna samo za Insidere u Fast ring-u.

Inženjer Micorosofta Pete K je rekao za Feedback Hub: „Hvala svima za pružanje povratnih informacija i podnošenje izveštaja. Analizirali smo tragove iz vaših povratnih informacija i identifikovali nekoliko različitih izvora problema koji izazivaju slabije performanse u igricama. Imamo prepravku za jednu od njih u Windows Insider-u. Instrukcije za pridruživanje Windows 10 Insider Programu možete naći na linku ovde. Mi aktivno istražujemo uzroke bagova i cenimo vaše strpljenje u vezi sa ovim pitanjem.“

Ipak Microsoft pruža skoro nikakve detalje o problemima koji su identifikovani, a pri tom, prepravka je dostupna samo u Insider programu za sad i teško je reći kada će to biti dostupno svima. Nažalost, čak i neki komentari su ukazali na to da ni prepravka preko Insider-a nije napravila neku razliku.

Izvor: Beta News

Please follow and like us:

Advert

Pin It