Uštedite memoriju telefona uz mts Disk

Sva vaša dokumenta bezbedno sačuvana, lako i svuda dostupna uz mts Disk aplikaciju ili na portalu.

Imate mnogo fotografija, muzike i ostalih dokumenata koje čuvate na svom mobilnom telefonu? Brinete da vam ovi sadržaji neće biti lako dostupni ili da nova dokumenta nećete moći da sačuvate na telefonu zato što vam je memorija telefona puna? Imamo rešenje za vas – uz mts Disk aplikaciju ili portal sve što ste čuvali na svom mobilnom telefonu možete jednostavno i brzo da sačuvate i kasnije time upravljate u online memorijskom prostoru.

 mts-disk-promo

Ukoliko se registrujete za uslugu mts Disk do 31. decembra 2016. godine dobijate poklon paket od 30 GB memorijskog prostora koji možete besplatno da koristite do kraja marta 2017. godine.

Bez obzira da li ste mts pripejd ili postpejd korisnik, uslugu mts Disk možete da koristite za:

• Backup podataka sa računara ili mobilnog uređaja

• Lako upravljanje online prostorom

• Bezbedno čuvanje fotografija, video klipova, muzike, različite vrste dokumenata i ostalog sadržaja

• Uređivanje vašeg prostora, kreiranje albuma i foldera

• Automatsko sinhronizovanje slika i video zapisa mobilnog telefona sa mts Diskom

• Deljenje sačuvanih dokumenata sa drugima

• Automatsku zaštitu sadržaja koje ste postavili na mts Disk.

Preuzmite aplikaciju mts Disk sa Google Play, App Store ili pristupite portalu disk.mts.rs i registrujte se za uslugu tako što ćete uneti vaš mts postpejd ili pripejd broj u predviđeno polje. Nakon toga će vam stići aktivacioni kod u SMS poruci koji je potrebno da unesete u predviđeno polje za registraciju, kao i lozinku kojom ćete pristupati vašem mts Disk nalogu.

Prenos podataka preko mts mobilne mreže ostvaren korišćenjem mts Disk aplikacije se ne naplaćuje, a aplikaciji i portalu možete da pristupate i preko WiFi-a.

Za više informacija mts Disk usluzi posetite mts sajt. Neka vaša omiljena dokumenta budu bezbedno sačuvana, lako i svuda dostupna uz mts Disk.

Please follow and like us:

Advert

Pin It