Snap Spectacles naočari u prodaji za 130 dolara

Snap – kompanija iza Snapchat platforme pustila je u prodaju svoje naočari za snimanje klipova.  

snap naocari 2Naočari su prethodno bile dostupne samo  u automatima postavljenim širom SAD.

Proizvod je pušten u prodaju neposredno pre izlaska kompanije na berzu kao pokušaj da se održi intrigiranost kompanijom na tržištu.

Način prodaje putem automata koji su nicali širom zemlje stvorio je priču vezanu za proizvod kod aktivne baze vernih korisnika, ali je i omogućio kompaniji da testira i dodatno razvije proizvod pre nego što krene u široku prodaju online.

Proizvod je odgovor na uvodjenje video opcija od strane platformi Facebook i Instagram, koje su nedavno preslikale funkcije u svoje aplikacije.

Ukoliko dožive uspeh, ove naočari pozicioniraće Snap među kompanije koje proizvode kamere, što čini iskorak i veliki pomak u odnosu na Instagram i Facebook, i oslikava težnje kompanije ka novom težištu poslovanja.

Naočari se mogu kupiti u tri boje: koralnoj, crnoj i tamno plavoj, a cena im je 130 američkih dolara. Uz njih dolazi i punjač sa kablom, koje možete kupiti i odvojeno. Lake su za upotrebu- stiskom na taster počinjete snimanje video klipa koji traje 10 sekundi, a kada završite, Snapchat ga sam dodaje na aplikaciju.

Snapchat-specs

Via

Please follow and like us:

Advert

Pin It