SanDisk iXpand USB 3.0 dolazi sa Lightning konekcijom

Kompanija SanDisk već duže vreme diktira trendove, ali i vrlo pomno prati potrebe svojih korisnika

Kako se trendovi i nove tehnologije menjaju skoro na dnevnom nivou, kompanija SanDisk razvila je novu igračku koja će na prvom mestu obradovati vlasnike Apple uređaja sa Lightning konekcijom.

Naime, SanDisk iXpand USB 3.0 flash memorija je dodatak koji će se sigurno naći na spisku želja većine korisnika iPhone telefona, a posebno modela sa manjim kapacitetom interne memorije.

sandisk-ixpand

Flash memorija iXpand 3.0 se na iPhone i iPad uređaje jednostavno povezuje preko lightning konekcije, što će korisnicima doneti dodatnih 128 GB prostora, koliki je i kapacitet novog SanDisk USB-a.

Kako bi iz SanDisk iXpand 3.0 izvukli maksimum, korisnici bi pre upotrebe trebalo da sa iTunes-a besplatno preuzmu aplikacije iXpand Drive i iXpand Sync.

Aplikacija iXpand Drive će biti svojevrsni menadžer datoteka, koji će omogućiti brzi pregled i prenos podataka između uređaja, a ujedno olakšati i automatski bekap podataka. Uz podržanu funkciju 3D Touch biće vrlo brzo i jednostavno pokrenuti aplikacije za pregled multimedijalnih sadržaja, koji se dodatno mogu zaključati otiskom prsta ili lozinkom.

via

Please follow and like us:

Advert

Pin It