Hello novi Samsungov pametni zvučnik uskoro na tržištu

Glasine vezane za Samsung Hello prvi put su se pojavile pre nekoliko nedelja. Još uvek je nejasno šta će uređaj tačno biti, ali će prema najnovijem izveštaju Samsung Hello biti odgovor korejske kompanije na Google Home, pametni zvučnik koji je baziran na AI asistentu kompanije. Svakako da ima smisla za Samsung da predstavi ovakav uređaj, posebno ako se ima u vidu šta želi da donese sa Galaxy S8 telefonom.

Hallo Samsung

U izveštajima smo mogli pročitati da će Galaxy S8 doći sa novim AI-baziranim virtuelnim asistentom nazvanim Bixby. Takođe se poručuje da Samsung ima planove da donese Bixby na druge uređaje i telefone. Imajući u vidu da Amazon Echo i Google Home rade dobar posao, Samsung zna da postoji tržište pametnih zvučnika koji su sposobni da rade mnogo više nego strimovanje muzike, pa bi za kompaniju imalo smisla da uđe na to tržište.

Samsung je već podneo zahtev za robnu marku Samsung Hello prošle nedelje, a opis govori da manje ili više možemo da očekujemo uređaj nalik na Google Home. Google Home će se isporučivati od 4.novembra po ceni od 130 dolara.

Via

Please follow and like us:

Advert

Pin It