Lenovo Yoga 500 – Pristupačni, tanki i lagani laptop

PRISTUPAČNI KONVERTIBILNI LAPTOP OD 15″ VISOKIH PERFORMANSI

 • Prilagodljiv: režimi laptop, uspravni, šator i tablet
  • Fleksibilan: anti-reflektujući ekran osetljiv na dodir u više tačaka, sa širokim uglom gledanja
  • Prenosiv: ergonomski, lagani dizajn
  • Hi-fi: vrhunski zvuk sa poboljšanim audio performansama
  • Inteligentan: ugrađeni brzi softver
  • Boje: dostupan u crnoj ili crvenoj

Okretanje i savijanje za 360º

PC računar kada vam je potreban, tablet kada ga želite i još mnogo toga. Jednostavno menjajte četiri režima – laptop, uspravni, šator i tablet. Tajna je u sledećem: jedinstveni dizajn i ekran osetljiv na dodir modela Lenovo Yoga 500 od 15″. Oni omogućavaju da okrećete ekran za 360º što znači da možete da odaberete režim u zavisnosti od onoga što hoćete da radite.

Lenovo Yoga 500

Lenovo Yoga 500

Performanse za rad i igranje

Sa najnovijom generacijom Intel® Core™ procesora „i“ serije imate snagu da igrate, kreirate, zabavljate se ili inspirišete. Uživajte u moćnim performansama i živopisnim prikazima dok jednostavno obavljate više poslova istovremeno, u neverovatnoj dužini trajanja baterije koja ide ukorak s vama i ugrađenim bezbednosnim mogućnostima koje olakšavaju čuvanje podataka.

Operativni sistem do verzije Windows 8.1

Napravljen za poslovanje. Napravljen za život. Windows 8.1 spaja sve ono što radite na svim uređajima – bez obzira na to da li ste kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Izuzetno tanak, lagan i prenosiv

Težine od samo 2,2 kg i debljine samo 2,20 cm, Yoga 500 je izuzetno prenosiv – savršen je za poslovne ljude u pokretu. A sa trajanjem standardne baterije do 8 časova, možete ceo dan da ga koristite bez dodatnog punjenja.

Harmony

Lenovo Harmony vam se prilagođava tako što intuitivno optimizuje postavke, daje predloge za aplikacije prema režimu i deli statistiku o tome na koji način koristite uređaj.

Stereo zvučnici sa tehnologijom Dolby® Home Theater®

Zvučnici računara Yoga 500 pružaju bogati stereo zvuk, dok tehnologija Dolby® Home Theater® omogućava izuzetan doživljaj okružujućeg zvuka.

McAfee LiveSafe® besplatna probna verzija

Obezbedite svoj čitavi digitalni život pomoću sveobuhvatne zaštite koju omogućava softver McAfee LiveSafe. LiveSafe štiti više uređaja preko oblaka i lokalno kako bi omogućio potpunu bezbednost vaših podataka i identiteta. Uz kupovinu uživajte u besplatnoj 30-dnevnoj probnoj verziji. Odnosno, nadogradite na potpunu verziju tokom procesa kupovine da biste uživali u bezbednosti od prvog dana.

Lenovo DOit aplikacije

Uradite više sa računarom Yoga 500 uz pomoć vrhunskih Lenovo aplikacija kao što je SHAREit koja omogućava da brzo delite datoteke bez troškova za Internet ili WiFi veze. Pored toga, aplikacija SYNCit pravi rezervne kopije i vraća u prethodno stanje vaše kontakte i SMS poruke.

Izvor: Lenovo

Please follow and like us:

Advert

Pin It