Helix Cuff – slušalice u narukvici

Svi smo se nebrojeno puta našli u situaciji da “jurimo” slušalice po rancu ili torbi. A onda kada nam to i pođe za rukom, onda treba razmrsiti kablove – zvuči poznato?!

Ako vam je dosta sličnih situacija, imamo rešenje – Helix Cuff slušalice..pardon…narukvicu…zapravo i jedno i drugo. Sigurno će se dopasti i ljubiteljima gedžeta, ali i svima koji prate modu, jer su na njih “odlepile” i svetski poynate modne blogerke ali i iskusni poznavaoci tehnike i gedžeta svih vrsta.

Helix_Cuff_slusalice

Helix Cuff je moderno dizajnirana narukvica namenjena korisnicima oba pola, u sebi krije fantastične Bluetooth 4.1 slušalice, koje istovremeno mogu da se povežu sa dva uređaja, npr. telefonom i tablet računarom. U svojoj memoriji mogu da čuvaju osam memorisanih uređaja sa kojima se automatski povezuju kada su u dometu.

Helix_Cuff_slusalice 1

Narukvice Helix Cuff se proizvode u crnoj, beloj i narandžastoj boji, a poklopac kućišta za slušalice je pozlaćen i može biti takođe u tri boje. Za čvrsto vezivanje zaduženi su moćni magneti, a domet Bluetooth konekcije je do deset metara. Same slušalice su opremljene integrisanim komandama potrebna za slušanje muzike i javljanje na telefonske pozive.

Prodaju se po ceni od 169 do 299 američkih dolara, i više informacija o njima možete naći OVDE, a evo i kako izgledaju u praksi.

 

Please follow and like us:

Advert

Pin It