Facebook uvodi dve nove opcije, vremensku prognozu i Discover People

Ukoliko koristite Facebook na vašem telefonu, onda znate da društvena mreža ima alatku u formi “Weather greetings” koja se nalazi na vrhu vašeg News Feed-a, i koja će vam prikazati današnje vreme u oblasti u kojoj se nalazite. Međutim, izgleda da to nije dovoljno za kompaniju, pa prema izveštaju koji donosi TechCrunch, Facebook širi svoje napore u ovoj oblasti. Nije tajna da Facebook želi da bude vaša stanica za sve, kao što je ćaskanje sa prijateljima, kupovina i događaji, pa nije iznenađenje što Facebook želi da postane vaša jedina destinacija za informacije o vremenu.

Facebook Weather Updates
Kompanija je i zvanično potvrdila da će objaviti punopravnu alatku za vremensku prognozu u mobilnoj aplikaciji, ali i na desktop sajtu.

Korisnici će sada moći da dobiju mnogo više informacija o vremenu nego ranije.
To će biti alatka za prognozu vremena koja će donositi vremensku prognozu u različito vreme tokom dana. Informacije koje dobijate će poticati sa sajta Weather.com. Pored toga, Facebook će ponuditi i opciju da podesite obaveštenja za dobijanje informacija o vremenskoj prognozi.

Facebook izgleda i dalje veruje u upoznavanje potpunih stranaca, pa je prema izveštaju koji donosi TechCrunch kompanija objavila novu funkciju na mobilnoj aplikaciji nazvanu Discover People.

Multidão

Multidão

To u osnovi uključuje da korisnici napišu nešto o sebi, i skroluju kroz listu kako bi videli da li u istom mestu postoji neko ko radi isti posao ili deli neke slične sklonosti sa vama. Pretpostavljamo da je ideja da se olakšaju poslovne veze, ali ipak veoma podseća i na sajtove za upoznavanje.

Funkcija je potvrđena za iOS i Android korisnike, ali Facebook naglašava da još uvek nije stigla do kompletne korisničke baze.

Via

Please follow and like us:

Advert

Pin It