Bežično punjenje telefona za sve uređaje

Bežično punjenje može uskoro postati stvarnost za sve vrste telefona.

Ne morate čekati iPhone 8 da biste bežično punili vaš telefon, sada to možete uraditi sa bilo kojim iPhone ili Android uređajem uz MotherBox, bežični punjač koji ne zahteva da vaš telefon stoji na određenom mestu da se puni.

Bežično punjenje

MotherBox je projekat kompanije Yank Technologies, koji su uspeli da naprave uređaj koji ne zahteva da odložite vaš telefon na određenu lokaciju poput postolja za punjenje, nego odašilje energiju bežično i sve što vam treba da je primite je risiver, debljine lista papira koji se poveže sa vašim telefonom.

Postoje dve verzije ovog aparata, MotherBox i MotherBoxMini, gde prvi zahteva utičnicu a mini verzija ima ugrađenu bateriju pa je možete poneti sa sobom na put.
Napunite telefon u pokretu – papirnom baterijom
Trenutno je još na Indegogo platformi i skuplja dodatne fondove, iako su već dostigli željenu cifru, a masovnu proizvodnju i međunarodnu isporuku očekuju do septembra ove godine.

Cena jednog MotherBox uređaja je 89 dolara,mini mobilna verzija je malo skuplja i košta 99 dolara. Dodatni risiveri, za uporedno punjenje više telefona koštaju 12 dolara.

Please follow and like us:

Advert

Pin It