BellaBeat iz Hrvatske predstavio novu verziju odličnog gedžeta za žene – Leaf Urban

Za one manje upoznate, Leaf je dizajnerski privezak za žene koji nudi pregršt informacija o zdravlju osobe koja ga nosi.

Prva verzija Leaf Nature prodata je u preko 400.000 primeraka širom sveta, pa su tako nakon prikupljenih povratnih informacija članovi hrvatsko-slovenačkog BellaBeat-a napravili unapređenu verziju koji sada nosi naziv Leaf Urban.

leaf urban 1

U BellaBeat-u sve kreće od dizajna, pa tako suvlasnica kompanije Urška Sršen navodi da dizajneri obično proizvode uređaje za žene u stereotipnim bojama kao što je roze, što prema njenom mišljenju nije dobar pristup dizajniranju gedžeta za žensku populaciju. “Želeli smo da napravimo uređaj koji je veličinom i oblikom prilagođen uslovima i maštarijama koje žene imaju kada su u pitanju gedžeti i modni dodaci”, kaže Urška.

leaf urban 2

Leaf je uređaj koji je proizveden sa ciljem da pomogne ženskoj populaciji da se odmah aktivira kada je u pitanju njihovo zdravlje, što za Bellabeat ne znači samo mentalno zdravlje već i emocionalno blagostanje. Ovaj uređaj, koji liči na veoma moderan modni detalj, zapravo je vrlo moćan uređaj težine samo svega 18 grama, što ga čini vrlo praktičnim. Može se zakačiti na majicu ili pantalone, nosi na ruci ili oko vrata.

leaf urban

Uređaj zapravo vrši merenja svih fitness aktivnosti, kao što su pređena razdaljina i broj koraka, potrošene kalorije, dok tokom noći meri kvalitet dubokog sna korisnice koja ga nosi, tako da će ona uvek znati stvarne razloge zbog kojih se budi neispavana i umorna. Leaf Urban pruža i informacije o ciklusu, a opremljen je i posebnim programom za meditaciju, pošto je nova verzija uređaja, Leaf Urban opremljena i opcijom merenja nivoa stresa.

leaf urban 3

Iako sam ređaj nije u stanju da vrši uticaj na spoljašnje uticaje, Leaf Urban na osnovu svih zabeleženih podataka može da predvidi nivo stresa, a sve informacije se mogu pročitati na Android i iOS uređajima.

Leaf Nature je daleko jeftiniji od konkurentskih uređaja, pa se tako srebrna verzija prodaje po ceni od 119 dolara, dok se rose gold nudi po ceni od 129 dolara.

Ukoliko vam se dopao Leaf u verzijama Nature i Urban, više detalja možete pogledati na zvaničnoj web stranici, gde možete poslati svoju rezervaciju, pošto se očekuje da će prodaja druge verzije Urban početi krajem avgusta.

via 1  via 2

Please follow and like us:

Advert

Pin It