Asus najavio Zenfone 3 Laser i Zenfone 3 Max pametne telefone

Asus najavio Zenfone 3 Laser i Zenfone 3 Max pametne telefone, čija prodaja kreće prvo u Vijetnamu po prilično povoljnim cenama.

Još od jeseni prošle godine, proizvođači prenosnih uređaja se takmiče ko će pre da ponudi novi model, gde svakako prednjače lideri brendova mobilnih telefona. Nekad nam se učini da Huawei i Asus više ne nude telefone, već gremline koji stoje ispod tuša, ako se sećate onog simpatičnog filma u kome novi gremlini iskaču kao kokice.

Zenfone-3-Laser announcement

Kao dokaz tome, je i današnja najava kompanije Asus, koja je predstavila dva nova člana svoje serije Zenfone 3. Nakon predstavljanja Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe i Zenfone 3 Ultra, koji su debitovali u maju, danas su objavljeni novi modeli Zenfone 3 Laser i Zenfone 3 Max, ali ne smemo zaboraviti ni model Pegasus, pa tako Zenfone porodica za sada broji 6 članova. Uređaji su predstavljeni na posebnom događaju u Vijetnamu, i za sada su dostupne samo fotografije prezentacije, kako Asus još uvek nije objavio zvanične promo fotografije ili bar rendere dizajna.

Zenfone 3 Vietnam launch

Zenfone 3 Laser je naslednik Zenfone 2 Laser uređaja, kao što to njegovo samo ime ukazuje. Dolazi sa izuzetno brzom 0.03s drugom generacijom sistema laserskog autofokusa sa svojom 13 MP PixelMaster 3.0 kamerom koja poseduje Sony IMX214 senzor. Pored toga kamera ima elektronsku stabilizaciju fotografije, kao i senzor za korekciju boja. Telefon dolazi sa metalnim kućištem, 5.5-inčnim 1080p displejem sa 2.5D staklom, 4 GB RAM memorije, 32 GB interne memorije, skenerom otiska prsta, i sve to će se nalaziti u telu telefona od 7.9mm debljine. Cena ovog uređaja trenutno iznosi 268 dolara.

Zenfone 3 Max dolazi sa baterijom od 4,100 mAh, koja iako je ogromna, je manja od baterije originalnog Zenfone Max telefona koja je imala 5,000 mAh. Max takođe dolazi sa metalnim kućištem, kao i 5.2-inčnim IPS LCD displejem, 3 GB RAM memorije, 32 GB skladišnog prostora i skener otiska prsta. Ovaj uređaj će koštati 200 dolara.

A kako je bilo na prezentaciji, možete pogledati u videu

via

Please follow and like us:

Advert

Pin It