Apple AirPods bežične slušalice konačno u prodaji od naredne sedmice

Nakon septembarske promocije, pomeranja datuma početka prodaje, puno spekulisanja i dugog čekanja, bežične slušalice Apple AirPods uskoro konačno stižu u radnje.

Kompanija Apple je još u septembru na promociji novog modela iPhone 7 najavila i novi model bežičnih slušalica AirPods. Prema tadašnjoj najavi prodaja ovih, moramo reći vrlo nepraktičnih, AirPods slušalica trebalo je da počne 21. decembra, taman pred Božićne praznike, što je trebalo da donese veliki prihod kompaniji.

airpods-promo

Međutim, iz samo kompaniji znanih razloga, nadležni iz Apple-a su datum početka prodaje pomerili prvo na oktobar, što nisu ispunili, pravdajući se saopštenjem u kome se kaže da slušalice neće biti puštene u prodaju dok ne budu apsolutno ispoštovani visoki standardi izrade i konekcije, za šta je Apple-u bilo potrebno još vremena. Tako se konačno došlo i na najavljeni početak prodaje AirPods-a koje se očekuje u drugoj polovini treće, odnosno četvrte sedmice decembra.

airpods-case

“AirPods će se na tržištu naći u ograničenim količinama, a kupcima se savetuje da se o novostima, količinama, datumu prodaje i isporuke informišu na internetu”, navodi se u Apple saopštenju.

Apple najavljuje svoje nove AirPods slušalice kao neopisivo lagane, poseduju glasovne komande kojima se može pristupiti asistentu Siri, a imaju i ugrađen mikrofon.

Slušalice AirPods će se prodavati po preporučenoj ceni od neverovatnih 159 američkih dolara.

Please follow and like us:

Advert

Pin It