Tri najbolja VPN servisa u 2017. godini

VPN ili virtuelna privatna mreža omogućuje korisnicima da ostanu bezbedni i zaštićeni na mreži, a pre svega obezbeđuju privatnost korisnika.

Neki od najboljih VPN servisa su:

IPVanish

Broj servera:  700; Lokacije servera: 60+; IP adrese: 40 000+; Maksimalni broj podržanih uređaja: 5

Dok mnogi VPN provajderi ističu svoje besplatne pakete i jeftine komercijalne usluge, IPVanish se bavi više kvalitetom usluge. To je „najbrži VPN na svetu“, piše na veb lokaciji, koja ima 40 000 podeljenih IP adresa, 500+ VPN servera u više od 60 zemalja, neograničeni P2P saobraćaj, pet istovremenih veza i nema pravila za prijavljivanje.

Cene:

 

VyprVPN

Broj servera: 700+; Lokacije servera: 70+; IP adrese: 200 000+; Maksimalni broj podržanih uređaja: 3-5

Ovaj VPN provajder se nalazi u Švajcarskoj, gde postoje zavidni zakoni o privatnosti i vrlo definisana usluga koja ima 73 lokacija servera i neograničeno korišćenje podataka.

Postoje i dodaci kao što su opcije za automatsko povezivanje i korisnici dobijaju potvrdu o zaštiti od vlasničkog Chameleon protokala i VyprDNS-a.

Jedna od stvari koje korisnici treba da znaju da VyprVPN ne vrši povraćaj novca, ali nudi trodnevni probni test koji može da se isproba.

Cene:

 

ExpressVPN

Broj servera:  1000+; Lokacije servera 136; IP adrese: N/A; Maksimalni broj podržanih uređaja: 3

ExpressVPN nudi 145 lokacija u 94 zemlje i ono što je veoma korisno kod njega je to što nudi puno veb-baziranih tutorijala koji se lako prate i pomažu korisnicima da pokrenu uslugu. Tehnička podrška ExpressVPN-a obezbeđuje visok kvalitet.

ExpressVPN podržava samo tri istovremena povezivanja i to je jedna od mana, pored toga što ne nudi besplatne probne opcije – ali postoji garancija za vraćanje novca u roku od 30 dana, ukoliko korisnici nisu zadovoljni uslugom.

Cene:

Izvor: Tech Radar

Please follow and like us:

Advert

Pin It