Ring pokreće „uradi-sam“ sigurnosni sistem za kuću

Ring je možda najpoznatiji po svojim video zvonima, ali sada pokušava da brendira potpuno opremljen set za kućnu bezbednost. Danas je Ring najavio Ring Protect, „uradi-sam“ sigurnosni sistem koji sklapa sve proizvode kompanije u jedan besprekorni sistem.

Osnovni Protect set startuje sa cenom od 199 dolara i uključuje baznu stanicu, tastaturu, kontaktni senzor (za prozor ili vrata), detektor pokreta i produžetak za veći domet. Pretspostavlja se da će korisnici moći da kupe više senzora i tastatura koje bi mogle da se dodaju u sistem, ali Ring ih još ne nudi u pretprodaji.

Ring Protect je dizajniran da radi sa postojećim zvučnicima za zvono i sigurnosnim kamerama za besprekornu bezbednost u kući. Za cloud skladištenje video podataka se plaća 10 dolara mesečno ili 100 dolara godišnje i to se odnosi na neograničen broj Ring uređaja, a plus uz to ide i 24-časovni profesionalni monitoring i celularna rezervna kopija (ukoliko korisnik ima bazu za zaštitu). To je odlična vest, naročito za korisnike koji već poseduju Ring uređaje.

Paket Ring Protect je dostupan od danas za poručivanje na veb stranicama Ring.com, BestBuy.com i HomeDepot.com.

Kompanija Ring je na svom sajtu izjavila da sa njihovim zaštitnim sistemom, nema dugoročnih ugovora ili skupih naknada zbog otkazivanja ili plaćanja dodataka za korišćenje kamere, senzora ili mobilnih apilkacija. Dodali su još da sa ovim sistemom se može obezbediti delotvorno, jeftino rešenje jer više domaćinstava mogu priuštiti i korisiti Protect, što će dovesti do povećane bezbednosti naselja.

„Kada je integrisan sa našim moćnim, jednostavnim za korišćenjem zvoncima i kamerema, Ring Protect stvara jači sistem bezbednosti u naselju, što može smanjiti i sprečiti provale i krađe u komšiluku,“ dodala je kompanija.

Izvor: Engadget

Please follow and like us:

Advert

Pin It