Utisci sa RENEX SOLDERING CHAMPIONISHIP – POLJSKA 2016 – Završeno Prvo državno takmičenje Poljske u lemljenju

Kao što smo već najavljivali u nekoliko navrata, u Varšavi u Poljskoj se od 01. do 04. marta održavao tradicionalni AUTOMATICON – sajam automatike, robotike, integracionih sistema, mernih instrumenata, itd.

Pored impozantnog i veoma zapaženog štanda na Automaticon-u, kompanija RENEX je ove godine po prvi put u Poljskoj, organizovala Nacionalno prvenstvo u lemljenju. Partneri u ovom projektu su im bile poznate svetske kompanije iz sfere SMT biznisa, Piergiacomi, ABB, PACE Worlwide, Forbo, MicroCare Europe, Kester i Panasonic.

RENEX štand na sajmu Automaticon 2016

Proteklih godina na ovom sajmu se okupljalo više stotina izlagača čije štandove je obišlo više desetina hiljada posetilaca. Ove godine u okviru sajma AUTOMATICON, pvi put od osnivanja ove sajamske manifestacije 1995. godine, održano je i Nacionalno takmičenje u lemljenju.

rsc info

Organizator nacionalnog šampionata Poljske u lemljenju je kompanija RENEX, o kojoj rado pišemo, a koja je na tržištu EU ali i mnogim drugim prepoznata kao jedna od najboljih u branši. Kao dokaz za to je i nagrada za najboljeg distributera godine, koja je tokom sajma Productronica u Minhenu stigla kao kruna uspeha za 2015. godinu.

Najbolji djaci, studenti i profesionalci u lemljenju, tokom tri takmičarska dana osvojili su osim gotovinskih nagrada, i vrlo vredne nagrade poput stanica za lemljenje, knjiga kao i nagradna putovanja na sajam Productronica 2017 u Minhenu.

Kakva je atmosfera bila tokom tri takmičarska dana, pogledajte u galerijama u nastavku

  1. PRVI DAN – 1. mart 2016.
    Učenici i studenti – pokrovitelj dana Pace Worldwide

2. DRUGI DAN – 2. mart 2016.
Radnici iz kompanija – pokrovitelj dana IPC

  3. TREĆI DAN – 3. mart 2016.
Radnici iz kompanija – pokrovitelj dana eESA

 

Please follow and like us:

Advert

Pin It