POLJSKA KOMPANIJA RENEX NASTAVLJA USPEŠNO I U 2016.

Na prošlogodišnjem sajmu Productronica 2015, tradicionalno održanom u Minhenu, kompanija MicroCare Europe dodelila je nagradu kompaniji RENEX iz Poljske, kao najboljem evropskom distributeru godine. Nagrada je došla kao rezultat predanog rada i fantastične saradnje sa klijentima i partnerima na tržištu Evrope tokom 2015. godine u okviru “Izuzetnog razvoja tržišta, isporuke i podrške korisnicima proizvoda za čišćenje.”

Ove godine svoj uspešni niz nastupa na svetskim sajmovima RENEX nastavlja na Sajmu automatike AUTOMATICON, koji se održava od 01. do 04. marta u Varšavi, o čemu smo već pisali na portalu SMT.

RENEX štand na sajmu Automaticon 2016

Pored impozantnog i veoma zapaženog štanda na Automaticon-u, kompanija RENEX ove godine po prvi put u Poljskoj, organizuje Nacionalno prvenstvo u lemljenju. Partneri u ovom projektu su im Piergiacomi, ABB, PACE Worlwide, Forbo, MicroCare Europe, Kester i Panasonic.

rsc info

Najbolje djake, studente i profesionalce u lemljenju, tokom tri takmičarska dana očekuju vrlo vredne nagrade i nagradna putovanja na sajam Productronica 2017 u Minhenu.

 

 

Please follow and like us:

Advert

Pin It