Nike patike koje same vezuju pertle uskoro u prodaji

Kompanija Nike uskoro počinje sa prodajom patika sa samovezujućim pertlama, poput onih koje smo obožavali u serijalu filmova Povratak u budućnost.

Nike hyperadapt

Već smo pisali o patikama Nike HyperAdapt 1.0 , koje će prema najnovijim najavama iz kompanije biti u prodaji krajem novembra ove godine. Međutim, uvek ima jedno “ali” koje sreću zna da kvari. Naime, patike HyperAdapt 1.0 će se prodavati isključivo u odabranim radnjama na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Uz to, neće biti moguće jednostavno ući u prodavnicu i kupiti ih, već će biti neophodno zakazivanje, o čemu za sada nema preciznijih informacija. Sudeći prema tome, cena koja za sada nije poznata sigurno će biti veoma visoka, i šetnja u paru Nike HyperAdapt 1.0 će sigurno biti stvar prestiža.


Nike HyperAdapt 1.0 patike su opremljene posebnim sistemom unutrašnjih sajli koje su izrađene od ribolovačkoj silka velike jačine i poseduju specijalne senzore pritiska na đonovima. Kada se obuju, sistem sajli se zategne taman toliko da fiksiraju stopalo bez opterećenja na krvne sudove i strukturu stopala i sve to na osnovu algoritamske jednačine procene pritiska samog stopala.

LED svetla koja se nalaze u đonovima se uključuju tokom procesa vezivanja pertli, a služe i za obaveštavanje da su baterije prazne. Nike patike HyperAdapt 1.0, kao i svi ostali elektronski uređaji, imaju svoje baterije koje će periodično morati da se dopunjavaju kako bi patike funkcionisale.

 

Please follow and like us:

Advert

Pin It