Konferencija: Siemens – Partner za održivu tranziciju ka Industriji 4.0

Kompanija Siemens organizuje konferenciju “Siemens – Partner za održivu tranziciju ka Industriji 4.0”, u saradnji sa Privrednom Komorom Srbije (PKS) i Nemačko-srpskom privrednom komorom (AHK). Skup će se održati u Beogradu, u sredu 18. maja 2016. godine sa početkom u 10 časova u hotelu „Radisson Blu Old Mill“.
Siemens predstavlja partnera koji kupcima može ponuditi svoje iskustvo i napredna rešenja na putu održive tranzicije ka Industriji 4.0, uz mogućnost da već danas investiraju u svoja rešenja za budućnost.

Siemens industry 4.0

Tokom prezentacija vrhunskih Siemens stručnjaka, i uz izloženu opremu, imaćete priliku da steknete uvid u kreiranje novih poslovnih modela korišćenjem digitalizacije, kao i u to na koji način Siemens-ov Digital Enterprise Software Suite skraćuje vreme izlaska na tržište, povećavajući fleksibilnost i efikasnost preduzeća.

Učešćem na konferenciji dobijate šansu za ostvarivanje poslovnih prilika, razmenu kontakata kao i novih saznanja sa vrhunskim stručnjacima iz kompanije Siemens.

Učešće na konferenciji je besplatno, dok je broj mesta ograničen. Potvrdu prisustva treba poslati najkasnije do ponedeljka, 16.5.2016., na ovaj mail.

PR

Please follow and like us:

Advert

Pin It