IPC otvara novo predstavništvo u Briselu

Kompanija IPC, koja je nedavno bila jedan od partnera poljske kompanije RENEX u Nacionalnom takmičenju Poljske u lemljenju o čemu smo pisali na našem portalu, otvara svoje novo predstavništvo u Belgiji, tačnije u Briselu.

Ova poslovnica će tržištu ponuditi kompletnu paletu IPC proizvoda i usluga, uključujući i korisničku podršku, pomoć u standardizaciji razvoja svojih klijenata, kao i mogućnosti edukacije u svojoj branši. Na čelu ove poslovnice naći će se gospodin Aleš Šinkovec na poziciji Direktora operacija.

IPC logo

“Uzimajući u obzir činjenicu da IPC uskoro otvara novu poslovnicu u Briselu gde u timu rade neverovatni ljudi puni  entuzijazma vodjeni iskusnom rukom Aleša Šinkoveca, sigurni smo da smo kao kompanija napravili važan korak u razvoju poslovanja. Kao kompanija koja neprekidno radi na poboljšanju standarda poslovanja u branši, IPC je istaknuti partner sa više od 550 klijenata i prijatelja kompanije. Utoliko je naše uzhićenje veće, upravo iz razloga što ćemo biti bliži i dostupniji svima koji imaju viziju i nove inicijative za razvoj SMT biznisa.

Ono što nas posebno raduje je osnivanje Evropskog saveta za elektroniku koji će svakako doprineti u daljem širenju dobre prakse medju članovima naše zajednice”-rekao je Sanjay Huprikar, podpredsednik kompanije IPC povodom najave otvaranja poslovnice u Briselu.

Please follow and like us:

Advert

Pin It