FlyMarker mini – industrijski obeleživač po neverovatnoj ceni

Kompanija MARKATOR proširila je svou ponudu novim industrijskim mini obeleživačem iz linije FlyMarker.

Ovaj obeleživač koji radi na baterije, prvo je bio prikazan na ovogodišnjem EMO-u u Milanu. Ono što Flymarker mini odvaja od konkurencije je visok kvalitet izrade i mala težina koja iznosi samo 2,7 kilograma. Tastatura je otporna na industrijske mrlje, i prema testiranjima, značajno je otpornija od membranskih tastatura koje su u ovom trenutku veoma popularne na konkurentskim uredjajima ove vrste.

flymarker mini

Markator FlyMarker mini

Ono što će se korisnicima sigurno dopasti je i dodatni komplet numeričkih tastera za direktan unos digitalnih znakova bez ulaska u meni, što prilično smanjuje vreme unosa i rada sa ovim uredjajem.

Kućište je izradjeno od plastike ojačane staklenim vlaknima, što povećava otpornost na pukotine i oštećenja u odnosu na dosadašnje aparate ovog tipa koji su smeštei u kućišta od livenog aluminijuma.

flymarker mini oznaka

Od slova do logotipa u raznim dubinama

FlyMarker mini može da ispisuje brojeve, slova, logotipe, simbole, Data Matrix kodove, itd. Odlikuje ga ergonomski dizajn i pažljivo odabrano težište, što olakšava samo rukovanje i preciznost u radu. Uz to poseduje i prenosnu ručku za lakše pozicioniranje glave pisača i sprečavanje pomeranja tokom rada. Prema ispitivanjima, FlyMarker mini može raditi na svim vrstama materijala – od plastike do kaljenog čelika.

fly marker u radu

FlyMarker mini u akciji

Na ovom uredjaju možete vršiti i prilagodjavanje elektromagnetske glave u zavisnosti o materijalu na kome se radi i dubini obeležavanja.

Ostale mogućnosti:

– intuitivni softver na više jezika

– jaka litijum-jonska baterija

– površina rada 65 x 30 mm

– USB priključak

Cena modela FlyMarker mini je 3990 EUR.

Više informacija na ovom linku.

Please follow and like us:

Advert

Pin It