Tesla Motors promenio naziv kompanije- šta li to Elon Musk smera

Nakon nejavne najave  da će objaviti šta je smislio u okviru svog “supertajnog master plana Tesla 2”, Elon Musk, vlasnik futurističkih startap-ova i tehnoloških kompanija, u tišini unosi promene u svoje poslovanje.

Tesla car

photo credit Forbes

Naime, kompanija koja proizvodi električne automobile Tesla Motors, promenila je svoju internet adresu it teslamotors.com tesla.com i odmah izazvalo reakcije online zajednice, koja uveliko spekuliše da je promena internet domena sigurno korak koji je usledio nakon promene imena kompanije, što je “sigurno” deo master plana koji je ELon Musk najavio pre nešto više od nedelju dana.

Prema podacima koje je objavio Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN), promena naziva domena i web adresa obavljena je u ponedjeljak, a već juče je Musk tvitnuo da planira celu noć da radi na novim projektima i dopuni mater plana.


Kompanija Tesla trenutno osim automobila proizvodi i samostalne baterije za napajanje domova, a nedavno je predloženo i spajanje s proizvođačem solarnih panela SolarCity, pa je vrlo moguće da će Elon Musk objediniti sve svoje projekte pod jedan “kišobran”, kako bi sebi olakšao poslovanje i dalji razvoj projekata na kojima aktivno radi.

via

Please follow and like us:

Advert

Pin It