BOSCH udvostručio promet u Srbiji

Posle rekordnih ostvarenih rezultata tokom 2015. godine, kompanija BOSCH planira da i tokom 2016. godine nastavi uzlaznom putanjom.

Vodeći dobavljač tehnologija i usluga očekuje da će do kraja ove godine u Srbiju investirati oko 10 miliona evra i završiti 2016. godinu sa 1.300 zaposlenih, što je rast od 60 odsto, izjavila je Jovanka Jovanović, direktorka BOSCH-a u Srbiji.

 

Bosch logo

 

“BOSCH je u Srbiji tokom protekle godine ostvario ukupan prihod od 94 miliona evra, što je rast od 135 odsto, a kada govorimo o broju zaposlenih, naš kolektiv se uvećao za 800 novih radnika, što je rast od 140 procenata” rekla je Jovanovićeva na prezentaciji poslovnih rezultata, i tom prilikom dodala: “Podaci govore da naša kompanija beleži snažan rast, jer su ukupna prodaja i broj zaposlenih više nego udvostručeni”

 

Bosch rezultati 2015

“Prošla godina je izuzetno značajna jer je fabrika u Pećincima, koja proizvodi sisteme i metlice za brisače, a u koju je uloženo 35 miliona evra, dobila nagradu za najbolju fabriku u okviru cele kompanijske grupe Bosch” istakla je Jovanovićeva.

Bosch je u Srbiji završio fiskalnu 2015. godinu ukupnom prodajom od 94,1 miliona evra, uključujujući prodaju trećim licima i interne isporuke povezanim preduzećima.

 

Please follow and like us:

Advert

Pin It