Završena ICT konferencija & izložba INFOTECH 2016.

ASIT (Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije i nove medije Srbije), pod pokroviteljstvom resornih ministarstava Vlade Republike Srbije i Privredne komore Srbije, zajedno sa značajnim domaćim i stranim firmama, ICT korisnicima, IEEE i PMI sekcijama, organizovala je ICT konferenciju & izložbu INFOTECH 2016.

Infotech 2016

Konferencija i izložba su održani 8. i 9. juna u hotelu Izvor u Aranđelovcu. Vrhunski stručnjaci iz velikog broja IT oblasti prezentovali su pred veoma zainteresovanom publikom svoja rešenja, tehnologije, sisteme, programe.

Infotech 2015
Dva okrugla stola učesnika, Kako ubrzati razvoj IKT-a u Srbiji – uloga države u tome i Savremeni trendovi u oblasti bezbednosti informacija – Osvrt na zakon, pokazali su koliki značaj mogu imati otvoreni međusobni dijalozi  eksperata i donosilaca odluka u državnoj upravi i privredi, sa jedne strane i eminentnih eksperata, sa druge strane.

Rezultati debata i panel rasprava biće dokumentovani i, kao na dosadašnjim INFOTECH okupljanjima, dostavljeni nadležnim institucijama.

 

 

 

Please follow and like us:

Advert

Pin It