Ubeležite datum: Konferencija “Women in IT 3”

Trodnevna konferencija “Women in IT 3”, koju organizuje Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje, održava se od 24. do 26. novembra.

Konferencija se održava po treću put sa ciljem da se ukaže na važnu ulogu koju IT sektor može imati u stvaranju povoljnih i dugoročnih mogućnosti za razvoj karijere za žene i devojke u Srbiji.

Prvi deo konferencije počinje 24. novembra u 18 časova u Startit Centru u Novom Sadu, kada će se održati motivaciona i inspirativna predavanja o pozitivnim primerima žena koje su karijeru ostvarile u IT sektoru i o mogućnostima koje ovaj sektor priža za profesionalni razvoj i smanjenej nezaposlenosti mladih žena u Srbiji.

women-in-it-3-890x395

Na drugom delu konferencije, koji se održava 25. novembra od 14 do 20 časova u Startit centru i 26. novembra od 14 do 20 časova u Američkom kutku, biće reči o razvoju znanja i veština prijavljenih učesnica u IT oblasti.

Na “Women in IT 3” konferenciji mogu učestvovati studentkinje, mlade žene i žene koje teže da promene karijeru ili nađu posao, a koje su zainteresovane za IT sektor.

Sve učesnice će imati priliku da na ovoj konferenciju unaprede svoja znanja i veštine, povećaju nivo informisanosti o prilikama koje se pružaju za zapošljavanje i samozapošljavanje u IT sektoru, kao i da povećaju nivo motiacije i međusobno se povežu.

Više o konferenciji i programu nalazi se na ovom linku.

“Women in IT 3” organizuju Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu, Erste Bank a.d. Novi Sad, Startit centar Novi Sad i Američki kutak Novi Sad.

 

Please follow and like us:

Advert

Pin It