Treća beogradska gimnazija dobila 30 tablet računara

Juče je grad Beograd u saradnji sa kompanijom “Com Trade Group” donirao 30 tablet uredjaja najnovije generacije Trećoj beogradskoj gimnazijije, za potrebe informatičke učionice. Grad je izdvojio 10 miliona dinara za projekat rekonstrukcije te škole, a poklon je uručio gradski menadžer Goran Vesić koji je tom prilikom istakao da će učenici sada imati bolje uslove za rad i moći bolje da se pripreme za studije. Prema Vesićevim rečima Treća beogradska gimnazija trenutno je u jako lošem stanju i napomenuo je da se Grad Beograd trudi da je obnovi kako bi se sadašnjim i budućim učenicima obezbedili bolji uslovi za rad.

treća beogradska gimnazija

Učenici Treće beogradske gimnazije primili donaciju od 30 Tesla tablet računara – foto Telegraf.rs

Vlasnik kompanije “Com Trade Group” Veselin Jevrosimović je prilikom svečane dodele računara rekao da se ta kompanija ne bavi samo informatizacijom, već i edukacijom kroz informatizaciju. Trećoj beogradskoj gimnaziji donirani su tablet uređaji najnovije generacije, “Tesla” tableti, koji su plod rada stručnjaka kompanije “Com Trade”.

– Nadam se da će će uz internet, koji su dobili pre mesec dana i uz naše tablete, đaci ove gimnazije uspeti da se što bolje obrazuju i što više upute u informatiku kao osnovni predmet koji je neophodan za školovanje svakog učenika – izjavio je Jevrosimović.

Direktor Treće beogradske gimnazije Milenko Macura se zahvalio kompaniji “Com Trade Group” i Gradu Beogradu na donaciji.

Izvor: agencije

Please follow and like us:

Advert

Pin It