Teslin vremeplov na Trgu kralja Milana u Nišu

U susret obeležavanju 160 godina od rođenja Nikole Tesle, „Teslin vremeplov“ putuje u Niš, gde će u subotu, 18. juna, od 21 čas biti prikazana umetnička projekcija o životu i delu našeg velikog naučnika.

Inovativni projekat Telekoma Srbija ispraćen je burnim aplauzima više hiljada oduševljenih građana Beograda i Novog Sada, a sada će i Nišlije imati priliku da na centralnom gradskom trgu „zaplove“ kroz Teslin život i njegova naučna dostignuća. Zbog velikog interesovanja, projekcije „Teslinog vremeplova“ tokom prve večeri u Nišu biće direktno prenošene i na 103. kanalu MTS TV-a.

Teslin vremeplov

Kao izraziti humanista, Tesla je posvetio svoj život napretku čovečanstva i unapređenju komunikacije na globalnom nivou. Obeležavanjem godišnjice njegovog rođenja jedinstvenim, umetničkim projektom, kompanija Telekom Srbija nastoji da ide korak ispred vremena pa stoga digitalnim predstavama na otvorenom, na pravi način, želi da izrazi zahvalnost čoveku koji je svojim izumima zadužio čitav svet.

U stilu nenadmašnog vizionara Nikole Tesle, projekat predstavlja projekcije kao idealnu sintezu savremene tehnologije i umetnosti koje će biti prikazivane na fasadi zgrade u centru Niša, na Trgu kralja Milana br. 11, od 18. do 20. juna u periodima od 21 do 23 časa.

PR

 

Please follow and like us:

Advert

Pin It