RENEX IZ POLJSKE NAJBOLJI EVROPSKI DISTRIBUTER GODINE

Na ovogodišnjem sajmu PRODUCTRONICA 2015 održanom u Minhenu prošle nedelje, kompanija MicroCare Europe dodelila je nagradu kompaniji RENEX iz Poljske, kao najboljem evropskom distributeru godine. Nagrada je došla kao rezultat predanog rada i fantastične saradnje sa klijentima i partnerima na tržištu Evrope tokom 2015. godine u okviru “Izuzetnog razvoja tržišta, isporuke i podrške korisnicima proizvoda za čišćenje.”

Renex Team

Deo RENEX tima na štandu u okviru sajma Productronica 2015 u Minhenu

Prilikom dodele nagrade, generalni direktor MicroCare Europe, gospodin Skot Vels, rekao je da MicroCare ima veliki tim distributera širom Evrope i Severne Afrike, ali da se u 2015. godini RENEX Poljska izdvojio ispred svih, zahvaljujući predanom radu, sjajnim tehničkim ekspertizama i neverovatnim entuzijazmom za brend MicroCare, što je direktno uticalo na razvoj poslovanja i uspešan nastup na tržištima Evrope.

“RENEX je važan deo MicroCare sistema distributera već dugi niz godina, i ponosni smo što baš njima dodeljujemo nagradu za najboljeg evropskog distributera za 2015. godinu. RENEX je izabran iz razloga što su se pokazali i dokazali kao veliki profesionalci koji osluškuju potrebe kupaca, odgovarajući na njihove potrebe u najkraćem roku i sa najboljim rešenjima iz palete MicroCare palete proizvoda” – dodao je Tom Tatersal, glavni direktor operacija u sedištu kompanije MicroCare u SAD.

MicroCare logoMicroCare Europe je Evropska filijala korporacije MicroCare USA, i važi za vodećeg inovatora u sferi ekonomičnih, ekološki progresivnih tečnosti, alata i procesa za precizno čišćenje. MicroCare je partner velikom broju kompanija koje posluju u oblastima elektronike, svemirskih istraživanja, vojske, prevoza i medicinske elektronike. MicroCare takođe nudi i sopstveni “program za upravljanje proizvodima” koji omogućava klijentima da budu sigurni da koriste proizvode pravilno, bezbedno uz najbolje ekonomsko iskorišćenje.
Renex HQ

RENEX je jedna od najvećih distributivnih kompanija koje opslužuju elektronsku industriju u istočnoj Evropi. Sa holističkim pristupom proizvodnim procesima klijenta, RENEX nudi niz alata, opreme, rastvarača i pribora. Uz sve navedeno, kompanija RENEX je jedini ovlašćeni IPC centar za obuku u srednjoj i istočnoj Evropi.

Please follow and like us:

Advert

Pin It