Prvi Deploy MeetUp u sredu u Beogradu – Uspešne inženjerske prakse: Šta da radite kada klijenti žele da posao bude gotov juče?

Na visoko konkurentnom digitalnom tržištu, vaši klijenti zahtevaju izuzetnost u ekstremno kratkim rokovima. Na prvom Deploy meetupu pričaće se o značaju agilnosti i primene prethodnog iskustva u svetu munjevitog web razvoja.

startit-logo

U okviru Deploy MeetUp-a, prisutnima će svoje primere dobre prakse predstaviti:

Balša Laban, osnivač i CTO, radi kao technology lead inženjerskog tima u kompaniji Deploy. Ima preko 20 godina direktnog iskustva u razvoju tech rešenja na različitim platformama (Java, PHP, Android, iOS, AWS). Radio je na razvoju large scale veb-sajtova, mobilnih aplikacija i uređaja za korisnički hardver. Trenutno se bavi okupljanjem učinkovitih tech timova i upravljanjem odnosima s klijentima.

Balša je osnovao Deploy 2009. godine, a inženjerski timovi Deploy-a danas prave i enterprise i open source rešenja za najveće svetske brendove, kreativne agencije i tehnološke startape.

deploy-logo

Jon Polikovski, partner and CCO u kompaniji Deploy, bavi se digitalnim predstavništvom, a radio je na okupljanju i vođenju timova ka uspešnom poslovanju u agencijama i startapima. Jon voli tehnologiju i dizajn, i zna kako da uspostavi saradnju kreativnih i tehnoloških timova.

Jon je započeo svoju karijeru radeći na razvoju softvera, a pre nego što se pridružio Deploy timu, radio je kao direktor tehnologije u kompaniji HUGE, jednoj od vodećih digitalnih agencija u SAD-u. Dok je bio zadužen za tehnološku praksu za Huge u Los Anđelesu, Jon je bio na čelu tima od 30 ljudi i nadgledao je upravljanje poslovnim sadržajem i primenom commerce rešenja.

startit fest

Ovako je bilo na StartIt Fest-u

Srđan Radić je technology direktor za Deploy, a u kompaniji radi od 2011. Srđan predvodi tim za web razvoj, a zadužen je i za vođenje i tehničku organizaciju projekata. Predvodi automatizaciju tehničkih procesa, a poseban akcenat je na efikasnijoj realizaciji projekata.

Srđan je otpočeo svoju karijeru radeći na web razvoju, pre svega fokusirajući se na frontend tehnologije, ali ima zavidno iskustvo u PHP okvirima i CMS sistemima. Svom skupu veština dodao je i Android, radeći kao jedan od lead-ova na projektu Ray – Smart Universal Remote Control. Srđan je tech entuzijasta i pomno prati najnovije trendove u web razvoju, primenjujući ih gde god je to moguće.

Meetup se održava 5. oktobra sa početkom 18 časova u beogradskom Startit Centru. Svoje prisustvo možete potvrditi na ovom linku.

via

Please follow and like us:

Advert

Pin It