Prva regionalna konferencija za test-inženjere biće održana u Ljubljani

Konferencija “DevOps and Testing” će predstaviti jedinstvenu priliku za osobe koje rade softver testiranje, softver bezbednosti i softver kvalitetu da razmene mišljenja, da predstave svoje projekte i da ostanu u toku sa poslednjim dostignućima u oblasti. Prva konferencija zajednice testera pod nazivom “DevOps and Testing” biće održana 13. i 14. oktobra u Cankarevom domu u Ljubljani.

Očekuje se da će ovaj dvodnevni događaj privući više od 200 test inženjera, test lidera, direktora za kontrolu kvaliteta i drugih kjučnih stručnjaka date sfere iz Jadranske regije, DACH zemalja (Nemačka, Austrija i Švajcarska), Irske i Velike Britanije.

Ova konferencija predstavlja jedinstvenu priliku za osobe koje rade  u softver testiranju, softver bezbednosti i softver kvalitetu da razmene mišljenja, da prikažu i predstave svoje projekte i da budu u toku sa poslednjim dostignućima u oblasti.

Konferencija “DevOps and Testing” će pokriti širok spektar tema, uključujući agilne metode u testiranju, DevOps, automatizovano testiranje, obezbeđenje kvalitete i bezbednosti. Razni stručnjaci će zauzeti pozornicu da podele svoja iskustva i znanja iz ove oblasti, diskutuju o poslednjim inovacijama i trendovima i vode napred zajednicu testera.

devops-ljubljana

“Svrha DevOps-a je razbijanje barijera između Dev, Test i Ops grupa kroz automatizaciju. U mom govoru ću obratiti pažnju na izazove kontinuiranog testiranja i integrisanja automatskog testiranja u okviru DevOps “ rekla je Joan Wrabitz, CTO Quali-a, koja će se pridružiti govornicima.

Potvrđeni govornici su Colin Obrien, šef odeljenja obezbeđenja kvaliteta i kontrole promena u  Ryanair Labs, Finn Lorber, stručnjak za kvalitet u Thougtworks i Milan Gabor, osnivač i CEO u Viris.

“Svrha konferencije “DevOps and Testing” je da se pruži cenjeni pogled na dinamički svet IT testiranja. Sakupljajući raznoliku grupu delegata događaj će dati naglasak na najbolje prakse u ovoj oblasti, u isto vreme dozvoljavajući učesnicima da rašire poslovne kontakte i sklope nova partnerstva “ rekao je Nikola Šopar, direktor odeljenja za kontrolu u kompaniji Comtrade.

Na konferenciji će biti održan okrugli sto na temu “Kako da se obezbedi dobar kvalitet u projektima digitalne transformacije”, što će dati višim tehničkim upravnicima šansu da se sastanu i da govore o trenutnim temama, izazovima, strategijama i mogućnostima.

Planirana da okupi zajedno zajednicu testera, ona će takođe pružiti priliku delegatima da diskutuju na zajedničkom događaju u Club CD. Registracija za DevOps i Testing konferenciju je sada otvorena, a za više informacija posetite zvanični sajt konferencije.

via

Please follow and like us:

Advert

Pin It