Prijava za “Met Mobile Challenge” takmičenje za srednjoškolce

Microsoft Srbija, Univerzitet Metropolitan, i studentska organizacija MetLab pozivaju sve zainteresovane učenike srednjih škola da se do 1. februara ove godine prijave na takmičenje Met Mobile Challenge 2016. Takmičenje će, kao i prethodne dve godine biti održano tokom februara i marta, a zainteresovani srednjoškolci će moći da odaberu jednu od dve lokacije, u Beogradu ili Nišu, na kojima se organizuje izazov.

met challenge
Ono što je posebno zanimljivo u vezi sa Met Mobile izazovom jeste činjenica da ne zahteva od takmičara programersko znanje. Naime, suština i fokus ovog takmičenja je da đaci kroz svoju kreativnost, veštine rešavanja problema i uz korišćenje savremenih tehnologija, realizuju svoje ideje koje će definisati na startu izazova.

Tokom perioda trajanja takmičenja učesnici će imati priliku da nauče korisne veštine i usavrše upotrebu informaciono-komunikacionih tehnologija, neophodnih za učenje i rad u savremenom svetu.

Najkreativnije i najbolje realizacije ideja do kojih se bude došlo tokom Met Mobile Challenge takmičenja, biće vredno nagrađene od strane organizatora!

Detaljnije informacije i prijave možete naći OVDE.

Please follow and like us:

Advert

Pin It