Na novosadskom FTN-u Sajam zapošljavanja i info dan o preduzetništvu

Ukoliko ste mladi, nemate posao, imate ideju i živite u Novom Sadu ili blizini, evo jednog od mogućih rešenja.

Na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, u učionici broj 310, 4. novembra će biti održan info dan o preduzetništvu. Tokom ovog okupljanja svi zainteresovani će biti u prilici da upoznaju mlade preduzetnike i iz njihovih iskustava čuju sve o tome kako je biti mladi preduzetnik u Srbiji, i sa kojim izazovima se oni susreću.

ftn-novi-sad

Ukoliko ste zainteresovani da posetite ovaj korisni skup, neophodno je da se prijavite na ovu e mail adresu do 3. novembra. Prijava naslovljena “Info dan u Novom Sadu” treba da sadrži vaše ime i prezime, godište i informaciju da li ste zaposleni ili ne. Napominjemo da je broj učesnika ograničen, pa zato požurite sa slanjem svoje prijave. U slučaju velike zainteresovanosti prednost će imati nezaposleni mladi.

Info dan se organizuje u okviru projekta MLADI SU IZVOR ENERGIJE koji sprovodi Udruženje Prevent, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Partneri u realizaciji ove aktivnosti su ESTIEM LG Novi Sad i Akademsko tutorstvo za sticanje preduzetničkih veština.

Info dan o preduzetništvu predstavlja prateći program ESTIEM Sajma zapošljavanja koji se održava istog dana na FTN-u od 10 do 16h.

Please follow and like us:

Advert

Pin It