Kako razviti posao sredstvima iz EU fondova saznajte 2. juna

Domaće kompanije još uvek ne koriste mogućnosti EU fondova koliko bi mogle, a jedan od događaja sa namerom da ovaj vid finansiranja približi domaćim preduzetnicima organizuje se početkom juna.

 

Ceska ambasada u Beogradu
Ambasada Češke Republike biće domaćin predavanja i panel diskusije o mogućnostima domaćih kompanija za finansiranje kroz EU programe. Susret će biti upriličen u četvrtak, 2. juna u prostorijama Ambasade u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu.

Jiri Pavliček podeliće svoja znanja i iskustva sa prisutnima, a njegova kompanija eNovation upravo pomaže kompanijama u dobijanju novca iz EU fondova i od 2007. godine svojim partnerima obezbedila je više od 500 miliona evra.

EU fondovi
Događaj će trajati od 10:30 do 13:00 i besplatan je, ali ima ograničen broj mesta, pa svoje prisustvo najavite što pre putem mejla Dragani Milovanović iz Srpske asocijacije privatnog kapitala, koja je koorganizator događaja.

Evropska Unija ima više različitih programa za podršku kompanijama, a srpske kompanije su odnedavno u prilici da se za skoro svaki od njih prijave. Treba napomenuti da će službeni jezik događaja biti engleski.

 

PR

Please follow and like us:

Advert

Pin It