I ove godine preduzetnički kamp PAR u Rijeci traži inovativne ideje i startape

Kraj avgusta, tačnije dani od 23. do 25. rezervisani su za drugo izdanje PAR preduzetničkog kampa u Rijeci, koji će okupiti startape iz Hrvatske

Iako je leto, postoje ljudi za koje nema predaha, jer dobre ideje ne znaju za odmor. Zato će kraj avgusta, tačnije dani od 23. do 25. biti rezervisan za drugo izdanje PAR preduzetničkog kampa u Rijeci, koji će okupiti startape iz Hrvatske sa ciljem da polaznicima omogući da ideje pretvore u konkretne projekte.

PAR PPK kamp Rijeka
PAR preduzetnički kamp naziv je letnjeg start-up takmičenja u organizaciji Visoke poslovne škole PAR i Start-up inkubatora Grada Rijeke. Kamp se održava drugu godinu zaredom, a cilj je da polaznicima uz predavanja, radionice i konsultacije sa mentorima omogući da ideje pretvore u konkretne i originalne preduteničke projekte.

Od 23. do 25. avgusta timovi će zajedno sa mentorima raditi na razvoju svojih ideja, a poslednjeg dana, gotovi projekti će se takmičiti za prva tri mesta i vredne nagrade.

Organizatori ističu kako je glavni cilj kampa razvoj preduzetništva i start-up kulture na nacionalnom nivou, podsticanje na angažman mladih ljudi, a sve sa ciljem otvaranja novih firmi.

Uz kamp, biće organizovan i veliki broj besplatnih predavanja za sve zainteresovane, koji se u ovih par dana nađu u Rijeci.

Prijave za startupe su u toku do 20. avgusta na ovom linku, a sve informacije dostupne su na službenoj web strani.

Please follow and like us:

Advert

Pin It