HPE konferencija Bridge to Enterprise

U kompaniji Hewlett Packard Enterprise svesni smo da se u današnjem hiper-povezanom svetu prilike pojavljuju izuzetno brzo, i da nestaju još brže.

Pobednici u ovakvom svetu biće kompanije koje bez obzira na veličinu mogu prihvatiti i ostvariti  dobre ideje i isporučiti vrednosti brže i bolje nego njihovi konkurenti. Današnja IT infrastruktura previše je statična, a promene zahtevaju kompleksne i dugotrajne procedure što ih čini teško sprovodivim. U današnjoj Ekonomiji ideja infrastruktura mora biti mehanizam u službi stvaranja vrednosti, a ne usko grlo na putu prema uspehu. Ono što je funkcionisalo u prošlosti, neće nužno funkcionisati i danas, budući da IT mora biti u mogućnosti da podrži dva radna okruženja: tradicionalne aplikacije,dizajnirane da podrže  i automatiziraju postojeće procese kao što su saradnja, obrada podataka, analitika, lanac nabavke i web infrastruktura, ali i novu generaciju aplikacija koje donose prihode i pružaju novi doživljaj korisnicima koristeći prednosti mobilnosti, velikih količina podataka (Big Data) i tehnologija u „oblaku“.

hpe-konferencija

Da bi bile uspešne u Ekonomiji ideja, kompanije moraju ubrzati svoje poslovanje. Koliko brzo IT može da eksperimentiše, uči, prilagođava postojeće sisteme i pretvara ideje u vrednost – danas je važnije nego ikad.

Mi u Hewlett Packard Enterprise-u našim korisnicima omogućavamo ne samo da prežive nego da rastu i razvijaju se u Ekonomiji ideja, nudeći im arhitekturu i alate kojima će ubrzati svoje poslovanje.

Kompanija Hewlett Packard Enterprise definisala je četiri transformacijska područja koja predstavljaju njeno viđenje smera u kojem se tržište kreće i uslova koje organizacije moraju da ispune da bi bile uspešne. Ova četiri područja se nalaze u srcu rešenja koje Hewlett Packard Enterprise nudi svojim korisnicima i na njima će se temeljiti vrhunska stručna predavanja koja ćete moći da čujete na konferenciji HPE 360:

  1. Transformacija u hibridnu infrastrukturu.

Nužna je za trenutno i kontinuirano stvaranje novih vrednosti. HPE pomaže organizacijama da izgrade rešenja u „oblaku“ koja rastu sa njihovom infrastrukturom.

  1. Zaštita digitalnih podataka.

Sigurnost je trenutno svima jedna od najvećih briga. HPE nudi alate koji organizacijama pomažu da otkriju pretnje, zaštite podatke i  reaguju na incidente i rizike bilo koje vrste.

  1. Jačanje organizacije zasnovane na podacima.

HPE se orijentiše na „open-source“ i cenovno povoljna rešenja koja omogućavaju organizacijama da iskoriste 100% njihovih podataka za stvaranje analitičkih uvida u realnom vremenu, na osnovu kojih je moguće donositi relevantne odluke.

  1. Omogućavanje produktivnosti.

HPE pomaže organizacijama da stvore produktivno radno okruženje koje omogućava brzu konverziju starih procesa i alata u mobilne i dovoljno je fleksibilno da se prilagodi promenama kako poslovanje kompanije menja obim.

Na konferenciji Bridge to Enterprise koja će pod motom Accelerating forward biti održana u Beogradu 21. septembra,objasnićemo kako rešenja i usluge koje nudimo mogu ubrzati poslovanje kompanija u različitim sektorima, bez obzira na veličinu i stepen razvoja kompanije i pomoći joj da i u Ekonomiji ideja bude ispred konkurencije.

PR

Please follow and like us:

Advert

Pin It