Telekom otvorio prvi mts Premium biznis centar u Srbiji

Prva poslovnica u Srbiji namenjena isključivo malim preduzećima, mts Premium Biznis Centar, otvorena je u Bulevaru umetnosti 16 u Beogradu.

Prvi mts Premium Biznis Centar predstavlja novi koncept pružanja usluga prilagođenih potrebama malih preduzeća, sa ciljem da dodatno unaprede svoje poslovanje.

mts-premium-biznis-centar-naslovna

– Kompanija Telekom Srbija posvećena je strateški razvoju preduzetništva u Srbiji, pre svega pružanjem servisa kreiranim da zadovolje specifične potrebe malih preduzeća, razvojem telekomunikacione infrastrukture, kao i saradnjom sa startap zajednicom. Otvaranjem mts Premium Biznis Centra, Telekom Srbija je svojim poslovnim korisnicima obezbedio najbolja rešenja koja će im omogućiti da na efikasniji način upravljaju svojim poslovanjem – izjavio je Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija.

Kroz unapređeno korisničko iskustvo, mts Premium Biznis Centar postavlja nove standarde na našem tržištu, pružajući specijalizovane usluge i prodajne kanale u potpunosti prilagođene poslovnim korisnicima.

mts-premium-biznis-centar-1

– Telekom Srbija kontinuirano razvija inovativne usluge prilagođene potrebama malih preduzeća. Otvaranjem poslovnice za pravna lica, želimo da budemo prvi izbor malih i srednjih preduzeća i nastavimo sa razvijanjem najboljih poslovnih rešenja koja našim korisnicima omogućavaju da unaprede svoje poslovanje – izjavio je Petar Popović, izvršni direktor za poslovne korisnike Telekoma Srbija.

Koncept mts Premium Biznis Centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podeljen je u nekoliko zona. Pored savetnika za mala preduzeća u delu za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnim za savremeno poslovanje, u prezentacionoj zoni se korisnicima na interaktivan način preko digitalnih ekrana predstavljaju poslovna rešenja, dok lounge zona nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija.

mts-premium-biznis-centar

Kako je malim preduzećima vreme veoma dragoceno, u ovom jedinstvenom multimedijalnom centru korisnici mogu sve svoje obaveze da završe na jednom mestu, bez čekanja, a obezbeđena je i mogućnost zakazivanja termina putem mts internet stranice.

Nakon Beograda, u svim prednostima novog koncepta pružanja usluga malim preduzećima, moći će da uživaju i preduzetnici u većim gradovima u Srbiji u kojima će tokom sledeće godine biti otvoreni mts Premium Biznis Centri.

PR

Please follow and like us:

Advert

Pin It