Počela ovogodišnja akcija “Najbolje iz Srbije 2016” – Konkurs otvoren do 10. oktobra

Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija pozvali su kompanije da učestvuju u akciji “Najbolje iz Srbije 2016” u okviru koje će, 12. godinu zaredom, biti izabrani najuspešniji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu. Konkurs je otvoren do 10. oktobra, a pobednici će biti proglašeni krajem novembra.
Ovogodišnja akcija “Najbolje iz Srbije 2016” unapređena je osveženim vizuelnim identitetom, kreiran je novi sajt i omogućeno jednostavnije, onlajn prijavljivanje za kompanije i glasanje potrošača za najbolji brend. Kako se navodi u saopštenju PKS, uvedene su nove kategorije i inovirana metodologija izbora najboljih.

– U srpskoj privredi sve je više izuzetnih kompanija i posebnih brendova, uspešnih na domaćem i stranom tržištu. Proglašenjem najboljih iz Srbije kroz našu akciju doprinosimo većoj prepoznatljivosti proizvoda i kompanija koje ovde posluju, kao i njihovom boljem pozicioniranju u zemlji i na međunarodnim tržištima – istakao je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

najbolje-iz-srbije-2016-banner
U proteklih 11 godina za ovo prestižno priznanje konkurisalo je skoro 1.500 brendova, a više od 200 je nagrađeno. Ove godine priznanja se dodeljuju u 24 kategorije, a uvedene su i tri nove – najuspešnije startap preduzeće, najbolja turistička i privredna manifestacija u Srbiji.

Nagrada “Najbolje iz Srbije” prepoznata je kao jedno od najkredibilnijih priznanja u Srbiji, a brendovi se biraju prema utvrđenoj metodologiji, na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, kao i tržišno-finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.

Kompanije se za učešće mogu prijaviti do 10. oktobra, a nakon toga potrošači i stručna javnost glasaće za svoje omiljene brendove. Žiri koji i ove godine čine predstavnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva privrede, Privredne komore Srbije, Ekonomskog fakulteta, Centra potrošača Srbije, marketinških agencija i medija, daće konačnu ocenu.

Učešće u akciji je besplatno, a više informacija o akciji “Najbolje iz Srbije 2016” možete pronaći na ovom linku.

Please follow and like us:

Advert

Pin It