Otvoren 24. telekomunikacioni forum TELFOR 2016

U organizaciji Društva za telekomunikacije DT Beograd, Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i IEEE Serbia & Montenegro COM CHAPTER-a, u Beogradu je juče otvoren dvadeset četvrti telekomunikacioni forum TELFOR 2016, koji će trajati još danas u centru Sava.

Telekomunikacioni forum TELFOR je INTERNACIONALNI godišnji skup stručnjaka koji rade u oblastima telekomunikacija i informacionih tehnologija. Učesnici su uglavnom telekomunikacioni inženjeri, ali takođe i ekonomisti, pravnici, menadžeri, operatori i drugi. Na taj način TELFOR je forum u okviru koga se razmatraju sva relevantna pitanja telekomunikacija: tehnička, razvojna, regulatorna i ekonomska, pitanja proizvodnje opreme, usluga, servisa i funkcionisanja sistema.

sava-centar-sala

Za posetioce autorskih i posebnih sekcija TELFOR-a, kao i za posetioce izložbi i prezentacija, učešće je besplatno. Aktivnosti firmi, specijalistička predavanja i seminari mogu se posebno naplaćivati.

Među telekomunikacionim poslenicima značaj TELFOR-a raste svake godine. TELFOR redovno ima veliki broj učesnika i posetilaca, kako pojedinaca, tako i kompanija, iz svih telekomunikacionih segmenata. Tipično, na Telfor dolazi oko 2000 posetilaca i za TELFOR se prihvata od 300-500 detaljno recenziranih radova sa ukupno 700-900 autora/koautora.

Proteklih godina nekoliko desetina telekomunikacionih kompanija bilo je na različite načine angažovano u vezi sa TELFOR-om, pri čemu su svoje prezentacije imale i poznate svetske kompanije kao što su Agilent, Alcatel, Cisco, Ericsson, HP, Huawey, IBM, Intracom, Juniper, Microsoft, Motorola, Rohde & Schwarz, Siemens i druge, po pravilu zajedno sa svojim lokalnim partnerima, kao i oko 50 domaćih i međunarodnih organizacija donatora i učesnika.

Prenos predavanja i panel diskusija možete pratiti uživo preko streaming linka , a više informacija i dnevni raspored možete naći na zvaničnoj strani foruma.

Please follow and like us:

Advert

Pin It