iQor širi tehničku i servisnu podršku na evropskom tržištu

Kompanija iQor, otvaranjem novog objekta u poljskom gradu Bydgoszcz, objediniće servisnu podršku i interakciju sa svojim klijentima pod jednim krovom.

iQor, svetski poznat po rešenjima za komunikaciju sa klijentima i tehničku podršku, najavio je otvaranje novog objekta u poljskom gradu Bydgoszcz. U novom objektu površine 14.500 kvadratnih metara, ceo jedan sprat, koji se nalazi iznad proizvodnog pogona, biće opredeljen za korisnički centar, u kome će klijenti sa područja centralne Evrope moći da se informišu i konsultuju o najboljim iQor rešenjima, uz visoko profesionalnu tehničku i servisnu podršku. To će kompaniji iQor pomoći u održavanju postojeće baze zadovoljnih klijenata i doprineti proširenju baze partnerskih kompanija.

iQor logo

Hartmut Liebel, generalni direktor iQor-a tim povodom kaže: “Ovo proširenje nam pruža jedinstvenu priliku da svojim klijentima i partnerima pružimo višestruku podršku, kako u konsultacijama, tako i u praktičnom servisiranju njihovih potreba i sistema nabavljenih kod nas. Izabrali smo Poljsku, zato što se u proteklom periodu pozicionirala kao vrlo zanimiljiva za investicije kompanija sa područja zapadne i centralne Evrope, upravo zbog svoje stabilne ekonomije i pristupačnosti tržištima susednih država”.

Pored podrške na engleskom jeziku, iQor trenutno ima stručni kadar koji je na raspolaganju klijentima na čak 12 jezika, uključujući španski, mađarski, ruski, portugalski, francuski, poljski, italijanski, itd. U toku je i proces aktivne selekcije kandidata, gde u bliskoj saradnji sa mnogobrojnim srednjim školama i fakultetima iz Bydgoszcza i bliže okoline, iQor želi da pronađe učenike i studente završnih godina koji govore strane jezike.

Grad Bydgoszcz je nedavno od strane Svetske banke proglašen se jedan od najboljih gradova u Poljskoj za investiranje, što zbog lokacije na granici istočne i zapadne Evrope, što zbog svoje infrastrukture i povoljne klime za poslovanje.

 

Please follow and like us:

Advert

Pin It